torstai 12. kesäkuuta 2008

Koirien oma blogi starttaa

Katsotaan kuinka paljon tänne koirien omaan blogiin riittää juttua. Aloitetaan vaikka sillä, että Rikke ja Macy muuttivat meille takaisin. Macyn kanssa käymme ongelmakoirakouluttajalla ja koitamme saada apua Macyn vihaisuuteen lapsia kohtaan. Jorma teki meille hienon portin kotiin ja nyt voimme eristää Macyn ja Emilian ilman, että Macy joutuu olemaan kokonaan oven takana. Kiitoksia kivasti portista! Aluksi koitamme saada Macyä tottumaan Emiliaan nakkelemalla sille nameja Emilian ollessa sen kanssa samassa tilassa. Tätä teemme useasti päivässä. Macylle on myös aloitettu erilainen aktivointi, enää se ei joudu viettämään sohvakoiran elämää. Aktivointiin kuuluvat erilaiset uudet temput, namien etsiminen, erilaiset aktivointilelut, agility, verijälki ja toko. Kesän aikana saamme kokeilla juttuja perheen kesken ja seuraava tapaaminen ongelmakoirakouluttaja Taina Auran kanssa on syksyllä.

Riken tuntevat tietävät koiran olevan kiltti kaikkia ihmisiä kohtaan, joten sen ja Emilian kanssa ei ole ollut ongelmia. Riken kanssa olisi myös tarkoitus jatkaa tokoiluja ja päästä joskus agilitykentille. Kisaaminen agilityssä Riken tai Macyn kanssa ei ole ollenkaan poissuljettu juttu.

Roopen kanssa olemme päässeet agilityryhmään ja alamme kovasti harjoitella kisoja varten. Tavoitteena olisi nyt alkuun saada ne nollat kakkosista ja nousta kisaamaan kolmosiin. Asetetaan siellä sitten lisää tavoitteita ;) Kävimme Roopen kanssa toukokuussa kisoissa juoksemassa kaksi rataa. Oli mukava huomata, että koira toimii, itse vain tarvitsen lisää harjoitusta. Tuloksina saimme hyllyn ja toiselta radalta 10 vp kepeiltä ja muutamia pisteitä ajanylityksestä. Jatkamme myös verijäljen parissa. Katsotaan menemmekö kokeisiin tänä syksynä, ensimmäiset jäljet menivät niin penkin alle, että en ole tuosta asiasta ollenkaan varma. Jatkamme kuitenkin harjoituksia sitkeästi, ehkäpä joskus pääsemme kokeisiin asti.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Johan tätä on ehditty odottaakin ;) Nyt vaan juttua ahkerasti..