perjantai 15. elokuuta 2008

Agilitykisoja, mejää...

Roopen kanssa ollaan ehitty tässä kuussa käymään jo kahdet eri agilitykisat ja vielä yhdet on ensi viikonloppuna tulossa.

Ensimmäiset kisat olivat 2.8 Valkeakoskella, jossa oli 3 rataa. A-kisasta tuli 5 vp. (puomin kontakti), -3,63 ja sijoitus toinen; B-radalta HYL johtuen kolmesta kiellosta. Roope ei oikein kuunnellut minua ja teki omia mutkia radalla, mutkat tulkittiin kielloiksi ja niistä sitten tuli lopulta HYL ja C-radalta myös HYL, johtuen väärästä radasta. Ohjasin Roopen huonosti kepeille, siitä ensin 5 vp. sen jälkeen en enää ohjannut koiraa kunnolla ja se meni väärään päähän putkea. Valkeakoskella tuomarina toimi Asko Jokinen.

Toiset kisat olivat 9-10.8 Tampereella. Lauantaina oli 2 rataa, niistä A-radalta HYL, johtuen väärästä radasta. Roope haukkui radalla, eikä kuunnellut tarpeeksi käskyjäni. B-radalta tuloksena 5 vp. -7,48 sijoitus 5. Virhepisteet tulivat jälleen puomin kontaktilta. Sunnuntaina olikin sitten kolme rataa juostavana. D-radalta tuli 5 vp. (kielto yhdellä esteellä, minun ohjausvirheeni), -1,66, sijoitus 4. E-radalta tuli HYL, rata oli todella vaikea ja lähdinkin sinne leikkimielellä. Virheitä ropisi matkan varrelta ja hylkäys tulikin sitten neljänneksi viimeiseltä esteeltä, kun poika meni puomin sijasta putkeen. F-radalta, joka oli hyppyrata, saatiin sitten se kauan odotettu nolla kakkosista. Tulos siis 0 vp, -3,88 ja sijoitus 3. Tuomarina Tampereella A-, B- , D- ja E-radoilla toimi Minna Räsänen ja F-radalla Kari Jalonen.

Roope vietti synttäreitään 8.8, lahjaksi poika sai uudet jälkivaljaat! Jälkivaljaita testattiin 12.8, kun Kaisa ja Jarkko olivat ystävällisesti vetäneet jäljet Roopelle ja Macylle. Macy aloittelijana ymmärsi hienosti mitä on tarkoitus tehdä ja jälki päästiin loppuun. Roope työskenteli myös hyvin ja päästiin kaadolle. Täytyisi nyt ahkerasti aloittaa taas jälkien treenaaminen.

Laittelen sitten viikonlopun agilitytuloksia mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: