tiistai 2. syyskuuta 2008

Rotumestaruudet häämöttää!

Viikot vierii niin kovaa tahtia, että en ehdi ja muista tänne koskaan mitään kirjoitella. Eipä tuota juttuakaan nyt niin kauheasti olekaan....

Roopesta ei sitten juttua siihen Lempäälän paikallislehteen tullut. Mikälie se kuvaaja siellä sit ollut... Roopen kanssa ollaan treenailtu kovasti agilityä ja ehkäpä se nyt alkaa taas sujumaan paremmin. Viime torstaina satoi rankasti koko treenien ajan ja jokainen este muistutti lähinnä vesiestettä. Roopeen sade ei vaikuttanut mitenkään toisin kuin ohjaajaan. Olo oli kuin uitetulla koiralla, kun pääsimme kotiin. Olin aivan läpimärkä. Onneksi pääsin suoraan lämpimään suihkuun niin olo tuntui paremmalta.

Tulevana lauantaina suuntaammekin sitten kaikkien koirien kanssa kohti Jyväskylää ja japaninpystykorvien rotumestaruutta. Kisaan kaikkien koirien kanssa kahdella radalla ja mahdollisesti, jos japsit saavat tuloksia pääsemme myös finaaliradalle. Macyltä ja Rikeltä en oikein tuloksia odota. Macyn kanssa olen kisannut viimeksi joskus vuonna 2006 ja Riken kanssa alkuvuodesta 2007... Otin mä tuossa muutama viikko sitten molempien kanssa vähän esteitä. Rikke meni ok, mutta Macy pelkäsi sekä puomia, että keinua, eli hyvin ei taida mennä... Päiväsät tulee pitkä, koska Macyn eka rata on klo 8.30 ja japsien finaali alkaa aikasintaan klo 19.00 :S Lisää tekstiä sitten kisojen jälkeen.

Ei kommentteja: