keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Sitä sun tätä

Kylläpä taas on päivitykset jääneet. Tulee silleen kerran kuussa päivitettyä :S No, hyvä että edes silloin.

Koirien kuukauteen on kuulunut agilityn treenaamista ja kisoja. Macylle olen alkanut taas opettamaan kunnolla keinua ja puomia ja olenkin ilmoittanut Riken + Macyn lokakuun Tamskin kisoihin. Roopen kanssa on kisat menneet niin huonosti, että olen päättänyt jatkaa sen kanssa kisaamista sitten vasta ensi vuonna. Ehditään harjoitella tuota yhteistyötä paremmaksi sinne sitten. Ennen tuota Roopen kisakauden päätöstä ehdittiin kuitenkin kisata 20-21.9. Takutien kisoissa Tampereella. Kolme rataa tehtiin, joista kahdelta hylky ja yhdeltä 5 vp (puomin alastulokontakti!!!!) ja sijoitus 2. Aikakin oli melkein 9 sekuntia alle ihanneajan. Tuomarina toimi Marja Lahikainen.

27.9 suuntasimme Kaisan, Remun ja Roopen kanssa nokan kohti Vantaata ja Remun kasvattajan Tiinan kotia. Tarkoituksenamme oli mennä 28.9 katsomaan Helsinkiin agilityn MM-kisoja. Roope pääsi tekemään lauantaina muutaman lyhyen pätkän agilityä, kun poikkesimme iltalenkillä treenaamaan Tiinan kasvatteja. Muuten poika joutuikin sitten viettämään koko sunnuntain autossa, sillä otimme koirat autoon mukaan, jotta pääsimme sitten lähtemään kisojen päätyttyä suoraan kotiin. MM-kisoissa ei nähty yhtään japsia, mutta pari saksanpystykorvaa oli sinne ilmoitettu. Toisen suorituksen näinkin ja oikein mallikkaasti se meni. Kyllä nuo MM-tason kisaajat ovat mahtavia ohjaajia ja koirat tottelevaisia. Näistä kisoista oli hyvä ottaa mallia. hylättyjä suorituksiakin tuli, mutta vain paria kisaajaa lukuunottamatta jokainen suoritti radan loppuun asti. Tästä voisi itse ottaa myös opiksi ja tehdä rata loppuun vaikka hylätty tulisikin (yleensä kyllä teenkin, mutta jos koira kertakaikkiaan ei suostu yhteistyöhön lopetan radan siihen.)

Olen tässä kovasti odottanut kutsua Roopelle luonnetestiin. Ilmoitin sen kaikkiaan neljään eri luonnetestiin jonoon, mutta valitettavasti emme ole saaneet vielä paikkaa. Toivottavasti näihin lokakuun luonnetesteihin löytyisi paikka. Kohta kun tulee talvikin ja silloin ei juurikaan luonnetestejä järjestetä. Toki keväällä sitten ilmoittaudutaan heti kaikkiin mahdollisiin luonnetesteihin.

Ei kommentteja: