sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Roopen poika Pörri

Käytiin tänään katsomassa Roopen komeaa Pörri-poikaa (Lumivyöryn Mikä Komistus synt. 10.5.2007). Pörri on todella ihana, kiltti ja ystävällinen koira. Kokoa on hieman liikaa, säkä on noin 39-40cm ja toisen silmän ympäriltä puuttuu pigmenttiä. Tällä ei kyllä ole mitään merkitystä, koska Pörri kuitenkin elelee kotikoiran elämää. Pörrillä ei koskaan toinen kives laskeutunut, joten se kastroitiin. Reetta on löytänyt Pörrille aivan mielettömän ihana kodin Arjan luota. Arja hoitaa Pörriä todella hyvin ja on saanut koulutettua pojasta oikein ihanan koiran. Ja Arja jaksaa ulkoiluttaa Pörriä ahkerasti, tämän huomaa Pörrin hyvästä kunnosta ja mahtavista lihaksista. Alla Pörristä muutama kuva ja video.


Roopen kanssa käytiin tekemässä iso kasa virheitä Tamskin kisoissa. Lopputuloksena 20 vp (puomin ja A:n alastulokontaktit, kepit ja hypyn ohitus). Sijoituksena kuitenkin kolmas. Jatketaan edelleen ahkerasti kontaktien tekemistä.

Torstaina kävimme Roopen kanssa fysioterapeutilla tarkastamassa pojan kunnon. Fysioterapeutti tsekkasi koiran läpi ja hieroi jumeja. Roopella ei kuulemma ole ollenkaan selkälihaksia, joten niitä aletaan nyt pikapikaa rakentamaan erilaisilla jumpilla. Sain myös ohjeita muidenkin lihasten jumppiin. Lisäksi selästä löytyi yksi nikama, joka oli jumissa. Sitä koitettiin avata. Seuraavan kerran menemme hoidettavaksi helmikuun lopulla. Yritetään nyt jatkossa käydä 1,5kk:n välein tsekkaamassa koiran tilanne ja jatkamme päivittäin kotona lihaskuntoharjoituksia :)

Ei kommentteja: