maanantai 23. maaliskuuta 2009

Sekalaista

Jospa tässä ehtisi työpäivän aikana jotain tänne rustailla. Viime kerrastakin on taas tapahtunut vaikka mitä. 

Kävimme uudestaan Fysioterapeutti Elinan vastaanotolla ja Roope sai samanlaisen käsittelyn kuin ensimmäisellä kerralla. Samassa kunnossa se poika edelleen oli, eli jatketaan jumppailuja samaan tahtiin. Yksi uusi liikekin saatiin vahvistamaan selkälihaksia.

Kisoissa käytiin tekemässä 10 virhepistettä (esteen ohitus ja A:n kontakti). Aika kyllä taas riitti vaikka millasiin mutkiin. Seuraavat kisat ovatkin sitten jo tulevana viikonloppuna. Odotankin oikein tässä kesää, jolloin kisoja on useampia ja samalle päivälle on useampia ratoja. Tuo yhden radan juokseminen vain turhauttaa... Agilityä ollaan treenattu ahkerasti kaksi kertaa viikossa ja kyllä ainakin minä olen huomannut edistystä. Ainoastaan toi kontaktiasia ei tunnu selkeävän (ja mitenkäs se nyt näin yhtäkkiä siitä mihinkään muuttuisikaan...).

Rikke asustelee edelleen Sarin luona. Ei tietoa koska palailee kotiin. Macy viettää sohvakoiran elämää, mutta pääsee aina välillä lauantaisin ottamaan Roopen treeneissä agilityratoja. Voisihan tuota ilmoitella taas kisoihinkin, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Puomi alkaa sujumaan jo Macyltä tosi hyvin ja keinun olen vuorannut aina makkaralla, jolloin sekin menee loistavasti.

Ei kommentteja: