torstai 12. heinäkuuta 2012

Vierailu ja agilitytreenit

Tiistaina käytiin tyttöjen ja Myyn kanssa Kaisan luona vierailulla. Mä näin vihdoinkin Kaisan suloisen Lauri-pojan ja Myy pääsi leikkimään Remun ja Tipin kanssa. Alkuun tietysti hieman jännitti isojen poikien seurassa, mutta kyllä se siitä sitten leikiksi muuttui:
Kaikki kuvat (c) Kaisa Majanen


Tytöt löysi Kaisan luota hienon "leikkimökin" ja siihen kuuluvan häkin. Olivat onnessaan, kun häkistä sai portin kiinni ja koirat sai jätettyä toiselle puolelle häiritsemästä leikkejä. "Leikkimökkihän" oli oikeasti koirankoppi (tosin luxusmallinen sellainen), mutta se ei leikkejä haitannut. Hauskaa oli!

Eilen oli Myy pääsi Roopen agitreeneissä kokeilemaan putkea. Palkkasin alkuun namilla, mutta vaihdoin sen pian lelulla palkkaamiseen. Hienosti treenien lopussa osasi jo mennä putkesta.

Roopen kanssa treeneissä harjoiteltiin valsseja. Mulle on niin juurtunut päähän valssit, joissa vain heitän koiran esteelle ja pyörin jotenkin ympyrää esteen ympärillä. Lisäksi jään ihailemaan usein koiran suoritusta ja olen tietysti sitten seuraavalla esteellä myöhässä. Nää valssitreenit on mulle aivan loistavia harjoituksia. Ja huomasin, että tarvisi palkata Roopea kovasti vasemmalle tulemisesta. Hakeutui kokoajan oikealle puolelle, vaikka olisi pitänyt olla vasemmalla. Joo, Roope ei tosiaan ole mikään tokokoira, eikä osaa seuraamista ja näin ollen hakeudu vasemmalle ;) Se osaa kunnolla vain käskyt "istu" ja "odota" (ja huonosti käskyn "maahan", kun ei sinne maahan ole hauska mennä...). Eihän me agilityssä juuri muuta tarvitakaan ;)

Lisäyksenä tänne Myyn 11-viikkoismitat:
Säkä: 33cm
Paino: 6,2 kg

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Pojilla oli kyllä kivaa, tervetuloa toistekin!