keskiviikko 22. elokuuta 2012

Eläinlääkärikäyntejä ja fysioterapiaa

Jahas, se olisi taas keskiviikko ja blogin päivitys.

Viime kerralla agilityssä meillä meni Roopen kanssa erinomaisesti. Poika on niin taitava! Radalla oli useampia takaakiertoja, jotka sujuivat hienosti. Tietääkö kukaan ilmaista ohjelmaa, jolla voisi tehdä agilityratoja? Voisin tänne piirtää meidän treenit, niin olisi helpompi kertoa miten on mennyt.

Myyn kanssa kokeilin ottaa kahta hyppyä, mutta neiti kuumeni niin kovasti leluistaan, että keskittyi vain piippaamiseen ja edestakaisin juoksenteluun. Edes makkarat eivät maistuneet. Keskeytin siis treenit sen kanssa ja päätin kokeilla joku toinen kerta uudelleen.

Roope kävi torstaina pitkästä aikaa Elinalla fysioterapiassa. Mukana olivat Myy sekä tytöt. Kyllä mahtoi Elina huokaista helpotuksesta, kun tämä konkkaronkka otti ja häipyi käsittelyn jälkeen. Roope oli ihan ok kunnossa. Joitakin jumeja selästä löytyi, mutta selvästi se itsekin nautti käsittelystä tällä kertaa.

Perjantaina meillä kävi työkaverini koiranpentunsa, Rauhan, kanssa. Rauha pelkäsi alkuun Myytä kovasti, mutta lopulta se oli Rauha, joka istui Myyn päällä ja johti leikkiä. Myy siis vain makasi suurimman osan aikaa maassa ja Rauha juoksi sen ympärillä. Pentuset leikkivät keskenään useamman tunnin. Rauha oli kuulemma ollut vielä Lauantainakin väsynyt, Mutta Myyppiksestä ei kyllä huomannut mitään (se tosiaan vaan makasi maassa koko illan). Lauantaina käytiin Myyn kanssa taas Mustin ja Mirrin pentupiirissä. Tällä kertaa siellä räyhättiin vilkkaalle kultsunpennulle. Myy ei voi sietää ollenkaan tuollaista riehumista! Paikalla oli myös berninpentu (eri kuin viime viikolla) ja sitä Myy ei pelännyt ollenkaan.

Sunnuntaina pääsin Tommy Wirenin naksutinkoulutuskurssille ja sain sieltä paljon eväitä, joilla jatkaa naksuttelua. Odotan myös kovasti koulutukseen kuuluvaa Piia Karisen käytännöntuntia, jonne suuntaamme Myyn kanssa.

Tällä viikolla olen päässyt jokaisen koiran kanssa käymään eläinlääkärillä, Roopen kanssa jopa kahdesti. Roopelle annettiin maanantaina siedätyshoitopistos ja uudelleen haetaan sellainen taas perjantaina. Enää perjantain ja ensi viikon pistos ja pääsen antamaan siedätyshoitoja kotona. Lisäksi pistosten väli pitenee. Macyltä poistettiin eilen patti kyljestä. Sen todettiin olevan ihan tavallinen rasvapatti. Löysin Macyn lonkan päältä uuden patin, mutta se päätettiin vaikean sijainnin takia jättää paikalleen. Myy taas puolestaan sai viimeiset rokotukset niskaan. Parin viikon päästä onkin sopivasti mätsäri Tampereella, joten taidamme suunnata sinne harjoittelemaan tulevia näytelmiä varten. Myy on ilmoitettu 29-30.9 olevaan Tamskin pentunäyttelyyn.

Tänään taas agilitaamaan ja lauantaina lampaille!

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hei mihin mätsäriin ootte menossa? Mä katoin että joudutaan lähtemään Hämeenlinnaan asti mätsäriin 15.9. kun kaikkiin Tampereen mätsäreihin tuntui olevan 5kk alaikäraja?

Henna kirjoitti...

http://www.koirat.com/tapahtumat/match_show_21481