keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Höntsäilyä

Keskiviikkona oli perinteisesti agilitytunti. Tällä kertaa mentiin agilityä suuressa vesilammikossa kovassa rankkasateessa. Eipä tahtia haitannut tuo kaatosade. Kiva treenata välillä epänormaalissa säätilassakin. Roopen kanssa rata sujui hienosti ja Kaisakin pääsi Roopen kanssa pitkästä aikaa radalle.

Myyn kanssa otin lopuksi putki-hyppy-hyppy-hyppy-yhdistelmää ja putki-hyppy yhdistelmiä. Neiti kuumeni taas kovasti radalle päästessään, joten meno oli aikamoista vinkumista ja touhottamista. Saadaan kivat häiriöharjoitukset tokoon, kun tullaan agikentän laidalle treenaamaan.

Torstaina Emilia ja Myy korkkasivat muksukoutsitunnit erinomaisella menestyksellä. Myy keskittyi täysin pienen ohjaajansa kanssa tekemiseen ja unohti minut. Tässä pari kuvaa tyttöjen treeneistä:


Lauantaina käytiin Myyn kanssa Karisen Piian pitämällä naksutinkoulutustunnilla. Jokainen koirakko treenasi yksin Piian valvovien silmien alla ja muut omistajat seurasivat treenaamista. Piia kehui Myytä hyvän työmoottorin omaavaksi pennuksi ja sanoi monta kertaa, että mulla on hyvä koira. Sanoi myös haluavansa seuraavaksi samanlaisella pennun! Eli Marjo, jos sulle alkaa tulemaan noita pentupyyntöjä, niin mun kautta tulleista voi laittaa provikat mun tilille ;)

Sunnuntaina Myy pääsi tutustumaan Helsinkiin. Me tehtiin retki Korkeasaareen ja Myy pääsi kävelylle Arabianrantaan. Ratikat kummastuttivat toki aluksi, mutta eivät kuitenkaan pelottaneet. Seuraavalla reissulla täytyy päästä ratikan ja metron kyytiin. Tätä mieltä oli myös Ilona, joka itki 30 minuuttia haluavansa ratikan kyytiin, koska Ansu-tätikin sinne pääsi...

Maanantaina treenailtiin kotona keppejä/putkea ja tokoa. Tulipa taas kivaa häiriötreeniä tokoon, kun tehtiin liikkeitä agiesteiden vieressä ;) "Normaalissa" elämässä on täytynyt alkaa kovasti treenailemaan autojen ja pyörien ohitusta. Mitään ongelmaa ei ole vielä syntynyt, mutta ihan selvästi Myy kiihtyy kotitiellä autojen ja pyörien ohittaessa hänet. Tässä vaiheessa onkin hyvä puuttua asiaan, kun vielä mitään jahtaamista ei ole tullut. Lisäksi olemme käyneet kävelyllä rautatien lähellä ja ihmetelleet kovaäänisiä junia siellä. Tytöille lupasinkin kesän alussa, että teemme Myyn kanssa retken lähijunalla Tampereelle. Ehkä tulevana viikonloppuna voisin lunastaa lupauksen , sillä launtai on vielä tyhjä.

Eilen, tiistaina, käytiin tyttöjen, Myyn ja Roopen kanssa Tammermaan mäyräkoirakerhon järjestämässä match showssa Hakametsän jäähallilla. Ilmoitin Emilian Roopen kanssa lapsi&koira-kisaan, Myyn isoihin pentuihin ja Roopen pieniin aikuisiin. Ensi kerralla en sitten kyllä ilmoita koko jengiä! Oli aikamoista juoksemista kehien välissä... Emilia aloitti Roopen kanssa hienosti selviytyen lapsi&koira-kisassa toiselle sijalle. Osallistujia oli kolme. Hienostihan ne pärjäsivät siellä keskenään, mutta Emilia meinasi välillä unohtaa olevansa kehässä koiran kanssa... Palkintojen jaossa innostui niin palkinnoista, että unohti Roopen kokonaan ja se pääsi murisemaan naapurikoiralle. Onneksi tappelua ei syntynyt. Seuraavaksi menin Roopen kanssa kehään ja Roope sai parikilpailussa punaisen nauhan, voittaen siis kaverinsa. Punaisten "finaalissa" Roope kuitenkin tippui viimeisenä ei-sijoituksen saaneena kehästä. Myy sai omassa kehässään sinisen nauhan, kaveri kuulemma käveli nätimmin. Myyllä olikin kehässä kengurumeininki, tuomari ei tätä selvästikään arvostanut :D Sinisten finaalista myös tipahdimme ilman sijoitusta. Saimme siis mätsäristä kovasti kokemusta koirille ja Emilialle taas lisäintoa harrastaa koirien kanssa :)

Ei kommentteja: