maanantai 15. lokakuuta 2012

Aksaa ja kaverikoirailua

Roopen kanssa käytiin viime tiistaina vanhainkodissa kaverikoiravierailulla ja täytyy sanoa, että tulipa ensimmäisen kerran kyyneleet silmiin. Koskettava vierailu erään vanhan alzheimirintautia sairastavan herran luona. Toivon, että voin aikanaan jatkaa kaverikoirailua Myyn kanssa. Roopen kanssa olen tehnyt vierailuja vuodesta 2007 alkaen (puolen vuoden ulkomailla asumista lukuunottamatta).

Keskiviikkona Roopen kanssa treeneissä tuli taas koettua tunteita laidasta laitaan. Jäätiin tahkoamaan radalla putkensuun ohivientikohtaa ja millään en meinannut saada sitä onnistumaan (tässä linkki itsepiirrettyyn rataosuuteen: http://aijaa.com/USTPpq). Lopulta alkoi tulla ihan ärräpäitäkin ja päätin, että nyt on aika pitää taukoa. Käytiin siis radan sivussa hengittelemässä muiden suoritusten ajan ja ilmeisesti tämän hengähdystauon aikana jotain oli prosessoitunut päässäni, sillä seuraavalla kierroksella sain kohdan onnistumaan! Hitsi sitä onnen tunnetta sen jälkeen, kun asia onnistuu epäonnistumisten jälkeen!

Lauantaina pidettiin taas pitkästä aikaa hyyperimiitti kera Rilla&Hannin, Lovan&Jonnan sekä Mirkun, Ollin, Novan ja Hovikuvaajamme Ville Kovasen seurassa. Treffattiin Takkulassa Pirkkalassa, jossa otettiin Mirkun ja Ollin suunnittelemaa agirataa. Myyn kanssa suurinosa aikaa meni rauhoittumiseen, mutta päästiin me muutaman kerran rataakin suorittamaan. Tässä pieni videonpätkä (kuvaaja Ville Kovanen):

 
Kuvassa Nova, Lova, Rilla ja Myy. (c) Ville Kovanen

Ei kommentteja: