keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kiireinen viikko

Viime viikolla olimme kovin kiireisiä erilaisten harrastustemme kanssa. Kiireet alkoivat keskiviikosta, kun kävimme Myyn kanssa itsenäisesti treenaamassa agilityä Takkulassa. Otin hieman hyppy-putki-hyppy-yhdistelmää ja hyppytekniikkatreenejä. Hienosti meni ja neiti pystyi hyvin keskittymään omaan tekemiseensä.

Torstaina oli Roopen agilitytreenit, jotka meinasivat ihan mennä penkin alle. Ohjauksessa en osaa edelleenkään kunnolla hahmottaa ajoitusta. Välillä olen liian edellä, välillä liian jäljessä. Kaikesta huolimatta Roope on ilmoitettu 24.2 Tamskin kisoihin kahdelle radalle. Josko ajoitukset osuisivat nappiin ;) Myy sai tehdä Roopen agilitytreeneissä ensin omaa hyppyharjoitustaan ja lopuksi vielä vähän tokoa.

Perjantai oli Myyllä tokopäivä. Harjoittelimme hihnassa nätisti kulkemista, sivulle tuloa, muutamaa seuraamisaskelta ja pyysimme vinkkejä noutoon. Motivaatio tokoa kohtaan kasvaa ja minua harmittaa jo nyt kovasti, että ensi viikolla meillä on taas uusi kouluttaja. Pari edellistä kertaa meitä on koutsannut Rantasen Sanna ja hänen motivointinsa on taas saanut minuun tokoinnon istutettua.

Lauantaina käytiin Myyn sisarusten kanssa kaupunkikävelyllä. Patsaat ihmetyttivät Myytä taas kovasti, mutta eiköhän se tästä, kun ahkerasti niitä patsaita käydään pällistelemässä. Lopuksi käytiin vielä koirapuistossa leikkimässä. Mirkku ja Jonna molemmat napsivat kakaroista kuvia ja tässäpä teille niitä ihailtavaksi:


Myy ja Nova (c) Jonna Manninen
Nova ja Myy (c) Jonna Manninen

Nova, Lova ja Myy (c) Jonna Manninen

Myy 9,5 kk (c) Jonna Manninen


Myy 9,5kk (c) Mirkku Huhtala

Ja vielä viikon viimeiseksi sunnuntaina kävimme Lentävänniemessä japsilenkillä. Mukana meiltä Roope ja Myy. Alla kuva iloisesta japsilenkkiporukasta:

(c) Nea Neva

Ei kommentteja: