tiistai 25. joulukuuta 2012

Blogin hiljaiseloa

Blogi on viettänyt taas lähes kaksi viikkoa hiljaiseloa. Oikeasti emme ole olleet tuota aikaa tekemättä mitään, vaan olemme ahkerasti treenanneet Myyn kanssa niin agilityä kuin tokoakin. Roope taas on päässyt agilityyn vain kerran kahden viikon aikana.


Myy tuumailee

Myyn kanssa olemme agilityssä keskittyneet eteenpäin lähettämiseen ja siihen, ettei palkka tulisi minulta vaan joltain muulta tai olisi maassa. Tässä olemme edenneet todella kivasti, eikä Myy enää tuijota minua ja pystyy etenemään jo vähän mun edellä! Toinen asia, missä olemme hieman edistyneet on esteen takana odottaminen ja lähteminen esteille vasta luvan saatua. Esteistä olemme harjoitelleet vain hyppyjä pumppereilla sekä putkea. Tänään treeneissä mukaan tuli "kontaktit". Varsinaisesti koko kontaktia emme tule piiiiitkään aikaan ottamaan, vaan aloitamme kontaktien treenaamisen alastulokontaktilla. Nyt alkuun haetaan oikeaa asentoa ja pikku hiljaa vaikeutetaan niin, että minä alan enemmän liikkua. Tämäkin sitten joskus tulevaisuudessa.


Myy ja äititonttu

Roopen kanssa meillä tuli viime viikolla takapakkia agitreeneissä. Mullahan on aina ollut ongelma miettiä radalla oman juoksemiseni nopeutta, yleensä olen liian edellä koiraa. Viime viikon treeneissä tämä korostui varsinkin ensimmäisellä radalla, sillä Roope oli todella hidas eikä ollenkaan normali (se kävikin oksentamassa ennen ensimmäistä rataa). Toiselle radalle saatiin jo vähän vauhtiakin mukaan. Harjoittelimme pitkää rataa kahteen eri osaan katkottuna ja me Roopen kanssa päästiin kokeilemaan sitten kokonaisuudessaan tuota rataa. Tehtiin siellä sitten nolla, jonka ansiosta saan leipoa seuraaviin treeneihin kakun. Multa tilattiin suklaakakku, joten ajattelin tehdä pitkästä aikaa pätkiskakkua.


Roopelainen

Myyn tokotreeneissä olemme keskittyneet vanhojen asioiden toistoon (seuraaminen, seuraamisesta seisominen sekä istu-maahan-seiso). Lisäksi olemme alkaneet ottamaan näitä enemmän häiriön alaisena (mm. parkkipaikalla ja agilitytreeneissä). Seuraamisesta seisominen on alkanut jostain syystä tökkiä, mutta jospa siihen ensi vuonna saisi taas vinkkejä. Päästiin Myyn kanssa jatkamaan toisessa tokoryhmässä ja jos Myyn nykyinen ryhmäkin jatkaa, niin päästään oikein tehotokoileen. Tosin, aloitan tammikuussa työn ohessa koulun, joten katotaan mitä harrastuksia joudun sen takia jättämään pois...


Ilona, Emilia ja Myy

Joulu ollaan vietetty rauhallisesti kotona. Koirat eivät tänä vuonna saaneet yhtäkään pakettia (ovatkohan olleet niin tuhmia?), mutta annoin niille oikein jättiluut. Myy kiitti luusta ja varasti vielä Roopenkin luun syötäväkseen...

 Onni on oma BC

Ei kommentteja: