tiistai 27. marraskuuta 2012

Vanua siellä ja täällä

Myy joutui käymään jalkansa vuoksi eläinlääkärissä 16.11. Jalka röntgenkuvattiin, mutta mitään  oiretta selittävää sieltä ei kuitenkaan onneksi löytynyt. 10 päiväksi saatiin kuitenkin sairaslomaa ja tulehduskipulääkekuuri. Tässä Myy-neiti rauhoitettuna röntgeniin lähdössä:
Myyn sairasloma on onneksi nyt loppunut. Alkoi neiti vähän keksiä itselleen puuhaa päivänratoksi ja rikkoi monta leluaan sekä makuualusensa:


Sairasloman aikana ollaan ahkerasti treenattu tokoa sekä kotona että treeneissä ja siinä on alkanut näkymään tuloksia! Jääviä liikkeitä (istumaan/maahan) ollaan saatu kovasti eteenpäin (istumaan/maahan). Nyt olen alkanut ottamaan pelkkää seisomista, jotta pääsisimme ensi vuoden syksylle kisakuntoon. Paikkaolokin sujuu jo hienosti useamman sekunnin :D Täytyisi alkaa harjoittelemaan liikkeitä myös ulkona, sillä olemme tehnyt näitä vain sisällä. Lisäksi voisimme mennä harjoittelemaan näitä eri paikkoihin. Toko-liikkeiden lisäksi olemme saaneet näyttelyseisomisen hienoon malliin. Myy jaksaa kiltisti jo odottaa seisoen namia. Nyt voisi neidistä saada ihan kivan seisomiskuvankin ;) Mirkku, otatko kameran mukaan, kun seuraavan kerran treffaamme!

Viime viikon tokotreeneistä on vielä pakko mainita eräs hauska Myyn tekonen. Mentiin treeneissä toko-hyppyä (ilman mitään korkeutta). Kouluttaja oli hypyn toisella puolella antamassa Myylle namia ja minä lähetin sen hypyn toiselta puolelta. Annoin Myylle hyppykäskyn ja neiti sinkosi matkaan. Myy ehti kiertää hyppyesteen tolpan 3 kertaa ennenkuin me ehdittiin kouluttajan kanssa reagoida ollenkaan. Tuumailtiin vaan, että on se nopea :D No, sitähän se on. Tekee innolla ja vauhdikkaasti jokaisen liikkeen. Tämä heijastuu taas kestävyyteen, sillä usein Myy kestää esim. maassa 1-2 sekuntia ja jos palkaa ei tuossa ajassa ole tippunut, keksii neiti omia juttujaan ja alkaa tarjota kaikkea mahdollista. Kotona kestävyys on tuplasti parempi kuin treeneissä. Toki olemme treeneissä päässeet tämän asian suhteen jo hieman eteenpäin, mutta aika hitaasti... Tykkään silti, että tuo koira on tuollainen häseltäjä <3 Ärsyttäisi kovasti, jos sitä ei kiinnostaisi mun kanssa tekeminen ollenkaan tai se olisi kovin rauhallinen/flegmaattinen töitä tehdessä.

Tällä viikolla emme kuitenkaan pääse vieläkään agilityyn, sillä Antti on ulkomailla työreissussa. Tänään suuntaamme kuitenkin taas tokotunnille. Täytyisi saada aikaiseksi vetää Myylle verijälkeä. Tänä aamunakin nimittäin oli sellaista nenätyöskentelyä ulkona, että sitä kannattaisi varmasti hyödyntää.