lauantai 26. tammikuuta 2013

Sekalaisia fiiliksiä

Nyt mulla on tokomasis meneillään :( Agia jaksan harrastaa kyllä, mutta tokon suhteen on ihan mieli matalalla. Myy käyttäytyy suhteellisen hyvin tokotreeneissä eikä hirveästi hepuloi siellä, mutta ei kestä pitkiä treenejä, vaan kyllästyy nopeasti tehtävään. Harjoittelemallahan sitä kestoa saisi lisättyä, mutta ei ole fiilistä ollenkaan :( Koitetaan nyt jaksaa tämä kevät olla tuolla tavoitteellisesti treenavien ryhmässä ja saada motivaatiota. Lisäksi täytyisi ottaa lisää rauhoittumistreenejä. Sain viime tokotreeneissä vinkin opettaa Myylle joku alusta rauhoittumispaikaksi, jotta hänet voisi ohjata tarpeen mukaan sinne rauhoittumaan.

Agilityssä olemme viihtyneet Myyn kanssa kovasti. Viimeksi otettiin esteisiin jo matalat rimat käyttöön. Olemme säännöllisesti tehneet hyppytreeniharjoituksia ja niitä aiotaan jatkossakin tehdä. Viime kerralla otettiin etäisyyden arviointia neljällä esteellä ja se meinasi tuottaa vähän harmaita hiuksia, mutta jatketaan treenejä. Muutamalla viime kerralla olemme harjoitelleet pussia sekä takaaleikkauksia. Pussi sujuu hienosti, takaaleikkauksissa täytyy tarkasti miettiä Myyn palkkaaminen, jotta se ei ehdollistu palkkaajaan tai minuun eikä palkka saisi aina olla odottamassakaan. Lisäksi täytyy taas alkaa palkkaamaan Myytä lähtöön jäämisestä. Myy saattaa joissakin tilanteissa kuumentua niin, ettei se malta istua maahan (eikä kuuntele käskyjäni ollenkaan). Näissä tilanteissa olen laittanut sen väkisin istumaan = väärin. Myy on paineistunut niistä tilanteista hieman. Täytynee siis yrittää saada se namin kanssa istumaan ja muutenkin alkaa antamaan namia enemmän treeneissä. Nyt olen palkannut sen vain lelulla ja unohtanut koko namit.

Roope jatkaa agilityssä tasaisen varmaa suoritustaan. Agilityliiton sivuilta on nyt katsottu agikisoja ja aiommekin startata helmi-maaliskuussa joissakin kisoissa.

Muuten meillä on kovin tasaista kotielämää. Lenkkeillään täällä meidän ihanissa maisemissa (mä niin rakastan asua täällä Kuljussa. Täältä löytyy ihania kävelyreittejä niin pitkään kuin vaan jaksaa kävellä). Myyllä on nyt viime päivinä ollut korvat hukassa eikä luoksetulokäskyä ole huomioitu. Enteileisikö se niitä juoksuja? Myyn sisaruksilla useammalla on jo juoksut alkaneetkin. Lisäksi meillä Roope on alkanut astumaan Myytä.

Lisäyksenä Myyn 9kk mitat ovat tasan samat kuin 8kk mitat eli korkeutta n. 48cm (viimeksi sain 48,5cm, nyt vain 48. Tarvisi mitata agihallilla oikealla korkeusmitalla) ja painoa 13,6kg. Minun pikkutyttö < 3

Ei kommentteja: