lauantai 5. tammikuuta 2013

Ammuskelua, agilityä ja kaupungilla kiertelyä

Parin viikon aikana olemme ehtineet tehdä vaikka mitä. Olemme treenanneet agilityä kolmena päivänä ja edistyneet siinä jo kovasti! Ollaan Myyn kanssa otettu hyppysuoria erilaisilla tavoilla palkaten. Ollaan alettu ottamaan nyt hyppykaarroksia ja ne ovat edistyneet hienosti. Samoin paikallaan pysyminen lähdössä on hieno! Ja muutenkin Myy on rauhoittunut agilityn saralla kovasti. Edelleen sillä välillä menee lujaa, mutta esim. lähdössä odottaa jo hiljaa lähtölupaa. Hyppyjen lisäksi ollaan otettu vähän putkea ja alettu treenaamaan kontakteja. Kontaktit haluan ehdottomasti varmoiksi ja olenkin alkanut niitä treenaamaan käänteisessä järjestyksessä. Tällä hetkellä treenaillaan kovasti pysyvyyttä erilaisilla häiriötreeneillä.








27.12 kävin kaverillani lenkkeilemässä ja samalla kaverin mies ampui meille muutamia laukauksia. Aluksi otettiin todella hiljainen ampuminen ja lisättiin sitten voimakkuutta. Myy reagoi kyllä laukauksiin ja irrotti lelustaan otteen, mutta jatkoi heti leikkiä, kun houkuttelin sitä mukaan. Ei perääntynyt tai muutenkaan tuntunut olevan peloissaan. Tästä on hyvä jatkaa ammuskelutreenejä :) Uutena vuotenakaan ei reagoinut juurikaan paukkuihin. Alkuun maatessaan nosti kovien paukkujen aikana päätään ja ihmetteli mistä ääni tuli, mutta loppuillasta ei reagoinut enää mitenkään. Ja tasan klo 24 alettiin sitten koko jengillä nukkumaan.



Tänään sitten vihdoin ja viimein päästiin toteuttaan pitkään suunnittelemani juna-Tampere-reissu. Antti vei minut, Myyn ja Emilian Lempäälän rautatieasemalle ja siitä sitten matkattiin Tampereelle. Myy käyttäytyi junassa tosi kauniisti. Istui vieressäni ja ihmetteli matkaa. Pikkasen meinasi loppumatkasta jännittää ja Myy alkoi vähän piipittämään. Sama piipitys jatkui myös  kaupungilla kävellessä. Kuitenkin Myy käveli kokoajan reippaasti eikä perääntynyt, laittanut häntää jalkojen väliin tms... Hämeensillan isot patsaat olivat kovin epäilyttäviä ja ne piti haukkua mennen tullen. Käveltiin ensimmäisenä Koirakahvila Vainuun (www.koirakahvilavainu.fi) kahville, mehulle ja herkuille. Myylle tietysti ostettiin oma iso keksi, jota oli hyvä lattialla mutustaa. Kahvilasta käveltiin sitten nukkekotiostoksille ja Antti tuli meitä sieltä hakemaan autolla kotiin. Täytyy kyllä jatkossakin ottaa noita kaupunkipäiviä ja kulkea siellä mm. bussilla. Siihen nähden, että Myy on elänyt täällä maalla emmekä ole juurikaan vilkkailla paikoilla käynyt, olen erittäin tyytyväinen sen käytökseen! Niin reipas pieni reissulainen!

Myy-murulainen 8 kk
                                           

Ei kommentteja: