perjantai 9. toukokuuta 2014

Myyn ensimmäinen virallinen tokokoe 8.5.2014

Uskaltauduttiin vihdoin ja viimein Myyn ensimmäiseen viralliseen tokokokeeseen, ja kyllä kannatti. Tuomarina toimi Juha Kurtti.

Kokonaispisteitä tuli 187. Pistevähennys paikkamakuusta tuli, kun Myy nousi liikkeen jälkeen perusasentoon niin hitaasti. Taluttimen kanssa seuraamisessa Myy ei ihan ollut mukana ja haahuili kauempana + ei ollut kokoajan kontaktissa. No, tätä liikettä ei sitten avossa tarvitse, joten olemme ihan tyytyväisi 8,5 pisteeseen. Ja hypyssä Myy sitten hyppäsi hienosti käskystä esteen ja odotti seisten, kun tulin viereen. Siinä perusasentoa ottaessa päätti tehdä ylimääräisen loikan ja hyppäsi esteen toiselle puolelle. Sieltä ilman käskyä kipitti hienosti vierelle istumaan :D Tätä olisi hyvä harjoitella, mutta toisaalta, avossa sitten palataan takaisin, joten onko sen niin väliä...

Tarkoituksena on hakea Myylle TK1. Mennään seuraavan kerran kokeeseen 24.5. Sitten pidetään pakollinen tauko, sillä olemme osallistumassa tokon SM-joukkuekisaan alokasluokkalaisena Takkujen joukkueessa.

Laitan alle vielä muutamia hienoja Henna Lindellin ottamia kuvia Myystä tottistreeneissä.

(c) Henna Lindell

(c) Henna Lindell

(c) Henna Lindell

Ei kommentteja: